Pineda de Mar

Garbí, 246

93 762 60 90

607 599 554

L'Hospitalet de LLobregat

C/ Provença, 12

93 261 26 75

636 317 250

Dill - Div: 9:00 - 20:00

Control de plagues professional per a tot Catalunya

Política de Privadesa

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança. La seva privadesa és important per a SANITEK S.L.

En aquesta declaració de privadesa li expliquem quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. Li animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les seves dades personals en aquesta web.

Els majors de tretze anys podran registrar-se a https://www.sanitek.es com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors. En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals. Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

• Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que ens requereixi.
• Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per a complir amb la llei o en cas que compti amb la seva autorització expressa.
• Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privadesa.

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

Sanitek.es ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

• Identitat del Responsable: Jordi Pera Calvet
• Nom comercial: Sanitek SL
• NIF/CIF: B65201998
• Adreça: Garbí, 246 local, Pineda de mar 08397
• Correu electrònic: sanitek@sanitek.es
• Activitat: Empresa inscrita en el Registre Oficial d’Establiments i Serveis Plaguicides. ROESP: 0247CAT-SB 5277CAT-LgB

A l’efecte d’el que es preveu en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

PRINCIPIS QUE APLICAREM A LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En el tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que l’informarem prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals els requerim. Els mínims possibles.
Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, l’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
• Principi d’integritat i confidencialitat: les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Deu saber que prenem totes les precaucions necessàries per a evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem en Sanitek.es procedeixen de:

• Formulari de contacte.
• Sol·licitud de pressupostos a través dels formularis.
• Comentaris en el blog (en cas d’existir).

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Sanitek.es estem tractant dades personals que ens concerneixen, o no. Les persones interessades tenen dret a:

• Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
• Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
• Sol·licitar la limitació del seu tractament.
• Oposar-se al tractament.
• Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Sanitek.es deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com interessat, té dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que ens hagi facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

• El tractament estigui basat en el consentiment.
• Les dades hagin estat facilitats per la persona interessada.
• El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats. En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per a comentar un post, sol·licitar pressupost o contactar, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable sanitek.es. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom o nom d’usuari, adreça de correu electrònic, altres dades subministrades en un missatge o arxius adjunts. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per sanitek.es, només com es descriu en la present Política de Privadesa.

En sanitek.és existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de sol·licitud de pressupost: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email i telèfon per a respondre als requeriments dels usuaris. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per a respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en la web, així com qualssevol altres consultes que puguin tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. L’informo que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de Abserver DataCenter (proveïdor de sanitek.es) dins de la UE (Espanya) i en els servidors de Google Inc. fora de la UE als EUA. Google està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les seves dades personals:

• Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
• Per a donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
• També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallem en la Política de galetes.
• Jordi Pera Calvet pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials de sanitek.es, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de sanitek.es. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de sanitek.es, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin.

En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual. D’acord a el que s’estableix en el Reglament General de Protecció de Dades Europeu (RGPD) 2016/679, sanitek.es serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

Sanitek.es no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per a contactar, subscriure’s o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

CATEGORIA DE DADES RECOLLIDES

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives. En cap cas es tracten categories de dades especialment protegides.

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

Moltes eines que utilitzem per a gestionar les seves dades són contractades per tercers. Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, sanitek.es, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa:

• Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, els Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el seu ordinador, per a ajudar a sanitek.es a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de sanitek.es (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units.
• Hosting: Abserver DataCenter SL, amb domicili en Parc Empresarial, Carrer Galileu Galilei, núm. 12, 03203 Elx, Alacant. Més informació en: http://www.abserver.es/. Abserver DataCenter SL tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a sanitek.es

NAVEGACIÓ

En navegar per sanitek.es es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari.

Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisis de tercers:

Google Analytics. Utilitzem aquesta informació per a analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per a recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

SECRET I SEGURETAT DE LES SEVES DADES

Sanitek.es es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les seves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada. Sanitek.es no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Respecte a la confidencialitat del processament, sanitek.es s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per sanitek.es per a processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se sanitek.es, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client el sol·liciti raonablement.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, vostè és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a sanitek.es exonerant a la web de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de sanitek.es en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

REVOCABILITAT

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-lo a sanitek.es en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVADESA

Sanitek.es es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, sanitek.es anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, sanitek.es no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, sanitek.es es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies