Control de Plagues Sanitek Inicio Castellano
 
Delegacions Pineda i Barcelona
 
SERVEIS
pix
Ambient interior
lateral
Control plagues
  Insectes voladors
Desinsectació
Desratització
Plagues Paneroles
Plagues Termites
Plagues Xinxes
Plagues Puces
Altres
Plagues Aus
lateral
Legionella
lateral
Àrees d'aplicació de serveis
lateral
 
 
Inspecció i Pressupost Gratuït
Consultin les nostres ofertes.

Tels.: 937626090 - 932612675
Sol·lucions Inmediates i Garantides
Serveis
 

FUMIGACIO - TRACTAMENT PER ELIMINAR PANEROLES

fumigacio Paneroles

Les paneroles són insectes alats, però d'hàbits totalment terrestres, són veritables fòssils vivents, amb més de 250 milions d'anys d'antiguitat provenen del període (Carbonífer) i gràcies al seu disseny natural han resistit el pas dels anys sense tot just modificacions.

Existeixen al voltant de 4000 espècies de paneroles repartides en el planeta, amb un cos aplanat diferenciant-se el cap, el tòrax i el abdomen.

Les paneroles són omnívores i en l'àmbit domèstic s'alimenten de qualsevol tipus de restes encara que demostren una especial tendència cap a materials amb fècula, substàncies dolces i productes càrnics encara que també poden menjar molts altres materials, des de paper d'empaperar parets fins a trossos de roba doncs tenen simbiosi amb microorganismes (protozoaris que ajuden a la digestió de la cel.lulosa) en el seu aparell digestiu que els permet degradar cel.lulosa.

La Panerola Rossa, alemanya o del cafè, (Blatella germànica), també nord-africana, prefereix habitats calorosos, humits i foscs. De grandària és la mes petita d'aquestes tres espècies uns (10-15 mm) presenta coloració ocre-groguenc. És habitual en cuines, restaurants i rebosts.

La Panerola Oriental o Panerola Negra, (Blatta orientalis) és de color fosc, gairebé negre i provenen del nord d'Àfrica. Ambdós sexes arriben a talles similars (20-24 mm.). Els mascles es distingeixen fàcilment per disposar d'ales reduïdes fins a la meitat del abdomen que són insuficients per al vol, però de les quals les femelles manquen per complet.

La Panerola Americana, (Periplaneta americana) és, contràriament al que el seu nom indica, originària de l'Àfrica tropical. Prefereix els ambients humits i calorosos (33 ºC). És la més gran de les espècies considerades domèstiques (28-44 mm.), de color vermell-marró i amb ales bé desenvolupades que els cobreixen el abdomen i els permeten el vol i el planatge

Servei a tot Catalunya.
Donem servei INMEDIAT a Barcelona, area metropolitana Barcelona, aixì com provincies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
 
© 2015 Sanitek  Control de Plagues, Fumigacions i Legionella    ROESP: 0247CAT-SB 5277CAT-LgB    Seomaresme    Sitemap Valid XHTML 1.0 Strict