Control de Plagues Sanitek Inicio Castellano
 
Delegacions Pineda i Barcelona
 
SERVEIS
pix
Ambient interior
lateral
Control plagues
  Insectes voladors
Desinsectació
Desratització
Plagues Paneroles
Plagues Termites
Plagues Xinxes
Plagues Puces
Altres
Plagues Aus
lateral
Legionella
lateral
Àrees d'aplicació de serveis
lateral
 
 
Inspecció i Pressupost Gratuït
Consultin les nostres ofertes.

Tels.: 937626090 - 932612675
Sol·lucions Inmediates i Garantides
Plagues Aus
 

INSECTES VOLADORS

 

insectes voladors
 

Els insectes voladors com les mosques, mosquits entre altres són tan nocius com les paneroles o altres insectes rastrers. Si es posés una mosca en un got de beguda o un plat d'aliments segurament aquesta serà espantada i es continuarà amb el consum d'aquesta beguda o aquests aliments. Però la realitat és que la mosca és portadora de tantes malalties com la panerola i se li hauria de controlar fins i tot més per la seva forma aleatòria de volar i posar-se en tots els llocs que no poden prescindir de cert nivell d'higiene.

Com és conegut, aquests insectes són portadors d'una àmplia gamma de microorganismes. En els seus cossos, en la seva saliva i els seus excrements, incloent la I.coli, Salmonella, Klebisella, Campylobacter entre uns altres. Només una mínima dosi de qualsevol dels abans esmentats és suficient per a causar una greu malaltia.

Com a mínim la contaminació per insectes tant rastrers com voladors redueix la qualitat dels productes i els fa impossibles de vendre. Sense oblidar als incòmodes mosquits que amb les seves picades són vectors transmissors de diverses malalties i més quan hi ha presència de persones de la tercera edat que són més vulnerables a infeccions, malalties virals i al tenir pells delicades.

MOSCA DOMÈSTICA:

És la mosca que més ens trobem en els nostres llocs de residència o treball. Es creu que és originària d'Àfrica però ha seguit a l'home fins a tots els racons de la terra. A Europa probablement va aparèixer quan el ser humà va començar les labors de ramaderia. Una sola femella arriba a posar fins a 200 ous i sota condicions favorables des de la posada dels ous les mosques duren 7 dies. Aquests insectes freqüenten el fem, la carn en descomposició (animals morts) i tota classe de desaprofitaments pel que són transmissors de molts bacteris que causen malalties tan nocives que poden ocasionar diversos mals i fins i tot la mort de les persones.

MOSCA DEL VINAGRE:

Aquestes petites mosques poden veure's quan es deixen fruites en la taula de la cuina, en les ampolles amb gotes de vi, llet o cervesa. La femella diposita els ous directament sobre dits substrats i aquests eclosionen un dia després. Les larves baixen a l'interior de les restes d'aliments i als 4 o 5 dies formen un capoll, les quals surten del capoll poden posar ous a les 24 hores. Pel que el seu cicle vital és de 10 dies.

MOSCA DE LES CAMBRES DE BANY:

Aquestes petites i fosques mosques es poden veure en les parets dels banys. Aquestes mosques dipositen els seus ous en els sifons i en els desaigües dels lavabos. No piquen ni fan mal però són molestes.

 
SANITEK ofereix una gama d'equips de llum ultravioleta per atrapar i eliminar insectes voladors. Aquests equips estan dissenyats per a la indústria alimenticia i llocs amb alta demanda d'higiene.
 
insectes voladors
 
 
Servei a tot Catalunya.
Barcelona - Badalona - Mataro - Granollers - Mollet del valles - Premià de Mar - Masnou - Malgrat de Mar - Vilassar de Mar - Pineda de Mar - Calella
Control plagues, Fumigacions i Legionella
 
© 2015 Sanitek  Control de Plagues, Fumigacions i Legionella    ROESP: 0247CAT-SB 5277CAT-LgB    Seomaresme    Sitemap Valid XHTML 1.0 Strict